Reduceri de pret pentru vanatorii romani care nu sunt membri ai asociatiei:

Pentru sezonul 2016-2017, vanatorii care nu sunt membri ai asociatiei pot achita un tarif de 70lei/vanator/zi de vanatoare pentru a vana in grup restrans, cu autorizatie de tip A la speciile prepelita, porumbel salbatic, turturica, gugustiuc, ciocarlie, si 50 lei/vanator/zi de vanatoare pentru a vana in cadrul vanatorilor colective cu autorizatie de tip B la speciile potarniche, fazan, iepure, plus un tarif pentru fiecare piesa in parte in cazul autorizatiilor colective de tip B, tarif ce va putea fi negociat in functie de numarul de piese pe care vor dori sa le preia.

Pentru vanatoarea in grup restrans la speciile potarniche, rata salbatica si gasca salbatica se va achita un tarif de 70 Ron/vanator/zi, plus un tarif pentru fiecare piesa in parte, tarif ce va putea fi negociat in functie de numarul de piese pe care vor dori sa le preia. 

Valoarea cotizatiei pentru membrii inscrisi in asociatie va fi de 1000 Lei incepand cu anul calendaristic 2017. Carnetul de membru si asigurarea se vor plati separat si vor costa maxim 50 RON.

Tarifele pentru vanatorii romani in sezonul 2015-2016:

Valoarea cotizatiei pentru noii membri inscrisi in asociatie si platita integral pana la data de 1 August 2015 este de 800 Ron. Carnetul de membru si asigurarea se vor plati separat si vor costa maxim 50 RON. Se va putea vana cu autorizatie colectiva de tip B in general in zilele de Duminica si cu autorizatie in grup restrans de tip A la speciile prepelita, ciocarlie, porumbel gulerat, gugustiuc, turturtica, rata, gasca.

Vanatorii pot deveni membri ai asociatiei si in cazul in care vor plati o taxa anuala de mentinere de 300 Ron. In cazul acesta, vor achita 50 Ron pentru o zi de vanatoare indiferent de tipul autorizatiei de vanatoare, plus un tarif pentru fiecare piesa in parte in cazul autorizatiilor colective de tip B, tarif ce va putea fi negociat in functie de numarul de piese pe care vor dori sa le preia.

Vanatorii care nu sunt membri ai asociatiei vor achita un tarif de 150 Ron pentru o zi de vanatoare indiferent de tipul autorizatiei de vanatoare, plus un tarif pentru fiecare piesa in parte in cazul autorizatiilor colective de tip B, tarif ce va putea fi negociat in functie de numarul de piese pe care vor dori sa le preia.

Membrii vanatori ai asociatiei vor putea aduce invitati numai la vanatorile cu autorizatie colectiva de tip B, o singura data pentru fiecare vanator in parte, dar acestia nu vor avea drept de preluare vanat.