• Reduceri de pret pentru vanatorii romani care nu sunt membri ai asociatiei:

          Pentru sezonul 2016-2017, vanatorii care nu sunt membri ai asociatiei pot achita un tarif de 70lei/vanator/zi de vanatoare pentru a vana in grup restrans, cu autorizatie  de tip A la speciile prepelita, porumbel salbatic, turturica, gugustiuc, ciocarlie, si 50 lei/vanator/zi de vanatoare pentru a vana in cadrul vanatorilor colective cu autorizatie de tip B la speciile potarniche, fazan, iepure, plus un tarif pentru fiecare piesa in parte in cazul autorizatiilor colective de tip B, tarif ce va putea fi negociat in functie de numarul de piese pe care vor dori sa le preia.

Pentru vanatoarea in grup restrans la speciile potarniche, rata salbatica si gasca salbatica se va achita un tarif de 70 Ron/vanator/zi, plus un tarif pentru fiecare piesa in parte, tarif ce va putea fi negociat in functie de numarul de piese pe care vor dori sa le preia. 

Valoarea cotizatiei pentru membrii inscrisi in asociatie va fi de 1000 Lei incepand cu anul calendaristic 2017. Carnetul de membru si asigurarea se vor plati separat si vor costa maxim 50 RON.

 

  • Consiliul de Administratie al AVP Cocosarul ureaza tuturor membrilor vanatori, personalului angajat, colaboratorilor, cat si familiilor acestora Craciun Fericit si Un An Nou plin de impliniri pe toate planurile! Catare plina!

  • Incepand cu data de 5 Octombrie 2015, cei care doresc sa sustina examenul pentru a deveni vanatori sunt asteptati la sediul nostru pentru a depune dosarul de stagiatura. Conform Ordinului nr. 635 din 2 septembrie 2004, cu modificarile si completarile ulterioare, stagiatura va dura un an, dupa care candidatii vor putea sustine examenul pentru obtinerea permisului de vanatoare permanent. Pentru detalii privind documentele necesare sau conditiile in care puteti deveni vanatori, ne puteti contacta la 0766258261, 0754234959 sau direct la sediul AVP Cocosarul din Craiovita Noua, Aleea Duiliu Marcu nr. 14, Bl. 10, Ap. 3.

 

  • …La data de 24 Iulie 2015 va intra in vigoare Legea nr. 149/2015, aprobata pentru modificarea si completarea Legii Vanatorii 306/2006, printre modificarile adoptate  gasindu-se si aceea de reintroducere a obligativitatii de a fi membru vanator al unei asociatii de vanatoare. In aces sens, AVP Cocosarul ii anunta pe cei care nu sunt membrii unei asociatii de vanatoare ca pot deveni membrii asociatiei noastre achitand o taxa anuala de mentinere de 300 Ron, taxa pentru care li se va elibera carnetul de membru, dar nu vor avea drept de a vana in cadrul asociatiei noastre. Pentru a putea participa la vanatoare se va achita o taxa suplimentra de 50 Ron/zi de vanatoare indiferent de tipul autorizatiei de vanatoare, plus un tarif pentru fiecare piesa in parte in cazul autorizatiilor colective de tip B, tarif ce va putea fi negociat in functie de numarul de piese pe care vor dori sa le preia.